088 - 126 16 61

Klantenservice

Verkoop en advies

Wenst u aanvullende informatie over onze producten of heeft u advies op maat nodig, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

+31 (0)85 - 0436565

 

Levering en levertijd

De levertijden staan vermeld bij de producten op onze website. Wij doen er alles aan ons te houden aan de levertijden. In geval dat de levertijd niet haalbaar is zullen wij u daarover inlichten.

Voor orders beneden de € 350,00 excl. BTW berekenen wij verzendkosten.

Als uw bestelling bij ons het magazijn verlaat krijgt u daarover bericht. Zo weet u op welke dag u de levering kunt verwachten. Leveringen zullen plaatsvinden tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Het is belangrijk dat u de goederen in ontvangst kan laten nemen. Moeten wij de bestelling nogmaals aanleveren, zijn wij genoodzaakt extra kosten door te berekenen.

Indien het product niet voorradig is krijgt u van ons bericht wat de verwachte levertijd is. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd dan maximaal 7 werkdagen.

Heeft u toch vragen over uw bestelling is het altijd mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Houdt uw ordernummer gereed, zodat wij uw vraag zo snel mogelijk kunnen beantwoorden.

 

Klachten en schade

Heeft u klachten over onze producten of heeft u transportschade aan uw levering geconstateerd zullen wij de producten op onze kosten retour halen of u kunt ze afsturen naar een gratis antwoordnummer (mits in de originele verpakking).

Neem in beide gevallen contact op met de klantenservice. Wij zullen er alles aan doen om op korte termijn een oplossing te regelen voor u.

 

Storingen en reparaties

Indien u een storing en of defect heeft aan uw apparaat neem dan contact op met de klantenservice of vul direct het serviceformulier in.

Wij zijn 24 uur, zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer  +31 (0) 85 - 0436565